Φορτώνει...

ΟΙ KAΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ..!

Όλοι μας στην εταιρία πραγματοποιούμε καθημερινή έρευνα σε περισσότερους από 2000 κωδικούς προκειμένου να έχουμε πάντα τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Έτσι μπορούμε και ικανοποιούμε σχεδόν κάθε μας πελάτη. Παρά την συνεχή μας προσπάθεια όμως, υπάρχει πιθανότητα να μην έχουμε προλάβει να αλλάξουμε κάποιες τιμές. Εσείς λοιπόν, οι πελάτες μας, δεν έχετε παρά να μας τις πείτε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τις έχετε.

Η διαδικασία είναι απλή.

Αν το είδος που θέλετε δεν υπάρχει ορατο με τιμη στο Site μας, τότε στειλτε μας email στο menu επικοινωνίας, συμπληρώστε την αντίστοιχη σχετική φόρμα.

 Προκειμένου να επωφεληθείτε την υπηρεσίας αυτής, θα πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω 4 προυποθέσεις:

 α. Τα συγκρίσημα μοντέλα να είναι τα ίδια, όχι δηλαδή β' διαλογής και ΠΑΝΤΑ με την επίσημη εγγύηση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας.

 β. Η συγκρίσιμη τιμή να περιλαμβάνει όλες τις πιθανές επιπλέον χρεώσειΣ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ,ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ,ΚΤΛ)

γ. Να υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα σε στόκ.

δ. Το Site της έρευνας σας, να είναι Ελληνικής προέλευεσης και πραγματικό.

Έχετε υπόψην πως απαντάμε σε όλες τις Ερωτησεις μέσα σε ένα περιθώριο 3 ημερών.

Η διαπραγμάτευση τιμών είναι ένα εργαλείο που έχουν οι πελάτες μας για να πραγμοποιήσουν τις αγορές τους με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για τις αγορές σας όπως το ποίοι τρόποι παραγγελίας υπάρχουν, ποιές είναι οι τράπεζες που συνεργαζόμαστε ή πως γίνεται ακριβώς η παράδοση προιόντων.

Tο τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά έως τις 21.00 καθώς και το Σάββατο έως τις 15.30


Οι τιμές στο Site διαφέρουν από ότι στο κατάστημα.