Φορτώνει...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεια Ηλεκτραγορα Μυλωνας  Ιδρυθηκε το 1975 απο τον Μανωλη Μυλωνα με αντικειμενο το εμποριο Ηλεκτρικων συσκευων σαν ατομικη Επιχειρηση .Το 1985 εγινε ανωνυμος  εταιρεια.

Η εταιρεία, παραμένοντας αμιγώς ελληνική και οικογενειακή, αναπτύσσει συνεχώς νέες υπηρεσίες, με τη νέα γενιά να φέρνει τις ιδέες της και τις δυνατότητές της και τη παλαιά γενιά να τις αναμιγνύει άριστα με τη πείρα της.

Μπροστά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και στους κολοσσούς των εταιριών από το εξωτερικό, η Εταιρεια ΕΜΜ.ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΕΒΕ  παραμένει παραδοσιακή στο είδος της και προτιμάει να χτίζει σχέσεις μακροχρόνιες με τους πελάτες τις και όχι παροδικές και ευκαιριακές.

Όπλα της: η εξειδίκευση, η προσωπική επαφή με τους πελάτες, οι έξυπνες και ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών,καθώς και η προσθήκη επίπλων εσωτερικού & εξωτερικού χώρου,οργάνων γυμναστικής.ποδηλάτων δρόμου,στρωμάτων  με μία τεράστια γκάμα από προïόντα γιά ένα σύγχρονο σπίτι.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη, έχουν οι συνεργασίες με τούς μεγαλύτερους κατασκευαστές, όπως SONY, PHILIPS, SAMSUNG, LG, JVC, MIELE, WHIRPOOL, BOSCH, SIEMENS, NEF, PITSOS, CANDY, ELECTROLUX, PANASONIC, FUJITSU, TOYOTOMI, TOSHIBA.

Οι τιμές μας είναι πραγματικά ανταγωνιστικές και καλύπτονται από τις εγγυήσεις των αντιπροσωπειών. Οι τιμοκατάλογοι μας ενημερώνονται συστηματικά με πολύ προσοχή και επιμέλεια.

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκετε επί της οδού Δαβακη 14 στην Καλλιθεα (Εναντι ΙΚΑ )σε ένα Κτηριο 5 Οροφων 1200τμ όπου μπορείτε να δείτε και από κοντά τα προϊόντα μας.

Το τμήμα πωλήσεων είναι πάντα στην διάθεση σας για πληροφορίες που αφορούν τόσο τα προϊόντα μας όσο και την τεχνική τους κάλυψη.

 

Μετα τιμης

ΕΜΜ.ΜΥΛΩΝΑΣ