Φορτώνει...

ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ

Στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας ανοίξτε λίστα γάμου στα κατάστημα μας


Κάντε λίστα γάμου στο κατάστημα μας  και επωφεληθείτε των καλύτερων τιμών σε όλα σας τα ηλεκτρικά.


Φίλοι μας,

Στο όμορφο ξεκίνημα της νέας ζωής που ετοιμάζεται, θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς να σας έχουμε κοντά μας με τη λίστα γάμου που διακριτικά λειτουργεί στα καταστήματά μας και σας βοηθά να οργανώσετε το νέο σας σπιτικό.

Η ποικιλία, η μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων σε όλα τα είδη μας οι ανταγωνιστικές τιμές, η άριστη εξυπηρέτηση και η συνεχή παρουσία μας στο κλάδο αποτελούν εγγύηση ότι θα είστε και εσείς ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας.

Μαζί θα επιλέξουμε τα είδη που θα βάλετε στη λίστα με το ποσό που θα καταθέσουν οι συγγενείς και φίλοι σας στη λίστα γάμου που ανοίγετε στο κατάστημα μας Εμείς θα σας δώσουμε την λίστα αυτή ονομαστικά. Έτσι αποφεύγετε το "μαραθώνιο" των καρτών αλλαγών και των ίδιων δώρων από πολλά άτομα.

Ελάτε στα καταστήματά μας να επιλέξουμε μαζί από τη τεράστια γκάμα μας με εντιχοιζόμενες συσκευές, κλιματιστικά, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλεοράσεις, ήχο συστήματα και μικροσυσκευές από όλους τους επώνυμους οίκους, όπως MIELE, AEG, BOSCH, SIEMENS, PITSOS, SONY, PHILIPS, YAMAHA, TEFAL, BRAUN κ.α.

Εμείς θα σας δώσουμε δωρεάν όσες καρτούλες θέλετε για να τις βάλετε στις προσκλήσεις σας και όταν κάνετε τις αγορές σας, θα σας δώσουμε και ένα πολύ όμορφο και χρήσιμο δώρο για το σπίτι σας.

Καλοί μας φίλοι, ανεξάρτητα από τη συνεργασία μας σας στέλνουμε πολλές ευχές για τις όμορφες μέρες που έρχονται.

Να ζήσετε ευτυχισμένοι!